Dagens låt


The Chipettes - Tik Tok

Har kul med agnes mineralvatten :)

Agnes mineralvatten gästbloggar :)

hejj!

är hos hilda = suuuperrr kuuul!!!!!!!!
ska sova hos henne, och jag har faktiskt gått och blivit kär!! i hennes lillebror! åh......

(SKOJJA....)  nämen jag har fått träffat milo han är jätte sööt, jag vill också ha en huund....



Haha!!!

Godmorgon

Hej och godmorgon alla läsare :) Idag vet jag vad jag ska göra ;P Jag ska vara med Agnes<3 Kul ska det bli!
Japp! Någon mer än jag som såg Melodifestivalen igår? Jag tyckte det var sådär... Sibel skulle ju ha gått vidare!!!
Fast det är min åsikt.. Vilka/Vem hejjade ni på? Men det var iallafall ganska bra att Anna gick vidare..ingen höjdarlåt men ganska så bra iallafall :) Men nu ska jag läsa bloggar, kram!

(förlåt för så himla lite bilder)

Todag ;)

Hehe..snyggt: Todag :P En blandning mellan Today och Idag. Men jag har it gjort så mycket todag idag.. Varit ute, msn, ätit pizza :) Japp! Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar, kram

Rubrik

Kom it på nå bättre namn på rubriken ;) Idag har jag inte gjort så mycket..hitills! Just nu är jag inne på msn, chattar med Agnes & Agnes, hihi! Men nu ska jag fortsätta med det :P
Kort inlägg..I know!


Hejsaan!

Snart ska jag se Lets Dance, just nu sitter jag och kollar på lite kläder som jag vill ha ^^
Idag har jag varit på stan med mamma, vi skulle köpa ytterkläder till mig. Så jag fick en ny jacka och nya skor :)
Joppppppppp! ;)
Men nu ska jag gå, hejdå!

?

Kan du lsäa dteta?
Braa 55% av floekt kan.


Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem. Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!
Om du kan lsäa dteta, koeipra det tlil din bolgg

Gnaska cloot (;

SPOOOOORTLOOOV<3

Jihoo<3 Nu är det sportlov :) Kul, kul, kul, kuuuul!! Vad ska ni göra under lovet eller vad har ni GJORT under lovet? Jag har inga planer...än ;) Det kanske blir bio (?) hoppas det, hehe.. Men nu ska jag gå, hejdå!

Förresten, I'M BAACK (från bloggpausen :P)

Hejj!

Jag tar en liten bloggpaus nu, har typ inget att skriva om ;) Men jag kanske bara blir borta 2 dagar! Uppdaterar iaf i veckan så till på söndag är jag BACK!

Ha de gött ;D

Home

Kom hem igår från sjukhuset, orkade inte skriva då.. hade sjuuuukt ont i armen!!! Och en bra sak är att: DOM TOG INTE FRÅN HÖFTEN :D *lycklig* Men istället har jag mega ont i armen och måste hålla armen i högläge nästen hela tiden -.- jobbigt!


Jag behöver dock bara ha gips i 2 veckor :] Wöhööew!
Jag vet inte om jag far till skolan på måndag, har så himla ont!

Hejdå ;*

.

Hejdå, vi hörs på måndag eller söndag! Nu far jag till operationen ;(

Kanske sista inlägget..

innan jag ska opereras :P Längtar inte :S Huvva, huvva, huvva! Jag vill inte SPY! Ueew.. Hehe..! Men imorgon gäller det, jag är taggad..not!
Nu ska jag gå och duscha med min "speciella" före operation tvål, haha! Nä, men man måst duscha med en speciell tvål innan man ska opereras. Så nu ska jag göra det.. Hoppas den luktar gott xD


Trött på bilden, hihi!

Shuue<3

Hej bloggen :) Vad gör ni idag? Själv har jag en helt vanlig dag :P Igår var jag hos Agnes. Det var super duper kul!!!! Vi skratta nästan hela tiden. Och så lyssna vi på en skiva hon spela in när hon var typ 7 eller 6 år :) Den gick typ: Kom ta min hand i dina händer.. Sen minns jag inte nå mer typ.. Hehe! Och så gick vi till hennes kaniner, en kanin var typ helt galen, hihi! Den sprang runt, runt, runt och ruuuuuunt! Och så provsmakade vi olika kryddor, det var gott! Jag gillade mest Sallads kryddan, eller vad den nu hette.




Guuuud, så himla fina bilder på mig, jag är kär!!!!! Haha, skoja bara! xD

Haha

Ingen operation idag..

Operationen blir inte idag! Dom sa att dom skulle planera mer om hur operationen skulle bli. Och så kom dom med en ganska dåligt nyhet, jag kanske måste transplantera  från höften :S Transplantera är typ när dom "lånar" skellett från ex. höften och her in det i armen. Hoppas inte det blir så.

Nu ska jag gå och se på TV, bye!

Så här sned är min arm..


Ja, ni kan väl gissa vilken som är bruten :P Imorgon blir det operation så det är = ingen uppdatering :(
Nu ska jag äta frukost, byebye!

Glad alla hjärtans dag kära bloggläsare!


Ha en super bra dag!

Lite förändring

Nu har jag fixat lite grann på bloggen: bakgrund och lite där man kommenterar (asså typ där det står Bloggadress/URL står det nu Din superbraiga blogg heter?)  Hoppas ni gillar det :)

Positivare ;)

Förra inlägget var ju ganska så deppigt å så.. men nu tänker jag inte vara så ledsen längre, jag menar: jag kan ju ändå inte skippa operationen (om jag inte vill leva med sned och bruten arm) Så det är väl lika bra att tänka: Om jag gör operationen kommer jag inte ha bekymmer med armen mer :) Fast en negativ tanke finns kvar: Jag kommer ha gips i Sthlm :( Men men...
Vad gör ni?
Förresten: Operationen blir på måndag så jag far till Sunderbyn kl. 7.00 typ. Jag ska vara där 8.00 och operationen blir kanske 13.00 eller nåt sånt. Hoppas bara jag inte spyr lika mycket som förra gången! Jag ska be läkarna att få "inte-spy-medicin" hehe... Så jag slipper att spy (Uuuuew) Jag hatar att spy, bara jag hör ordet *** så blir jag illamående :P Haha! Nu ska jag fortsätta lyssna på låtar och chatta på msn, Russian Roulette<'3 Så himla bra låt!!

Puss på er! Hörs kanske på onsdag så berättar jag om The Operation ;)

Sorry för att jag inte lägger in nå mycke bilder

(långt inlägg)

Allt är skit!!

Jag mår så himla dålig, vill kräkas, har ont i huvudet och känner mej svimmfärdig! :(
Idag var jag hos ortopen och kollade armen och om sa att det var bra men dom ville ändå rönka för att se hur det såg ut... Och sen berättade dom att jag skulle bli tvungen att operera om hela armen, gipsa om..BÖRJA OM PÅ NYTT!! Ena benet i armen hade inte läkt, armen var sned och svullen... Operation till vecka alltså! :( Jag är så himla ledsen..det går inte att beskriva hur jag mår...Allt är skit!!

Jag tar nog en liten bloggpaus, pga. operation och jag har inte lust med det just nu.. Vill bara lägga mej ner och sova föralltid..
Men jag lovar att återkomma senare!

Tjåållahopp ;*

Idag var det skola -.- Inget speciellt! Eller jo! Det var typ en senil gubbe som hade gått ut och gått klockan 6.00 på morgonen och hade inte kommit hem på typ 6 timmar, så det var typ polisbilar och helikopptrar som for runt och letade efter han ;P Sen hade dom typ hittat han.

Från Pitea-tidningen.se:

Den man i 60-årsåldern, hemmahörande i Norrfjärden utanför Piteå, som försvann från sitt hem tidigt på onsdagsmorgonen, är återfunnen.

Mannen hittades av en polispatrull med hjälp av hund.

Enligt polis var mannen nedkyld och medtagen. Han fördes till sjukhuset för kontroll.



Haha! OSERIÖÖÖÖS!!! ^.^

=)

mobilblogg

Heej! Just nu gör jag inte så mycket.. Typ slappar, hihi :P Vad gör ni?? Nu ska jag gå och göra nåt annat Hejdå!

Sjuk igen...

Jag är sjuk igen :( Tror det är pga. sprutan. Jag har ont i huvudet, ont i armen, feber, förkyld.. Okej, nu ska jag försöka vara mer positiv! Jag såg nyss en film: Shaggy Dog, den var ganska bra ^^
Förlåt för att jag är så himla snål med att lägga in bilder! Men jag har inte så många på den här datan.
Men jag ska försöka hitta en bild nu...


Jag för några dagar sen ;)

Nu ska jag gå och göra något..!

Hej!

Hej & förlåt för dålig uppdatering! Idag tog jag andra sprutan (svininfluensan) Och imorgon är det bad på skolan :S Jag har as ont i armen jag tog sprutan i... Men jag ska gå nu, bye!

RSS 2.0